Product Added to your Cart
x

-------- OR --------

Κρέμα Αραβοσίτου

απαλή γλυκιά κρέμα με άνθος αραβοσίτου & επίγευση βανίλιας Η λέξη «custard» προέρχεται από το «croustade», μια γλυκιά και «crusted» (που σημαίνει τραγανή), τάρτα που έφτιαχναν στο Μεσαίωνα. Γύρω στο 16ο αιώνα η γέμιση της τάρτας, έγινε ένα γλυκό από μόνη της, με αυξανόμενη απήχηση από τότε μέχρι σήμερα. Η καλοφτιαγμένη κρέμα, είναι μια από τις καλύτερες γεύσεις στην κουζίνα: απαλή, δεμένη, υποκίτρινη και λεία σαν το δέρμα του μωρού. Είναι αέρινη, γλυκιά – θαυμάσια ζεστή ή κρύα, σε μορφή τρεμουλιαστής φλαν ή σε μορφή κρέμας καραμελέ. Την απολαμβάνουμε μικρά παιδιά αλλά και σαν ενήλικες και έτσι θα γίνεται και στο μέλλον. Αλλά, για μισό λεπτό, για ποια κρέμα μιλάμε; Για σάλτσα κρέμας; Ή κρέμα πιο πηχτή, όπως στην κρέμα καραμελέ; Ή για τις διάφορες κρέμες της γαλλικής ζαχαροπλαστικής; Η αλήθεια είναι πως δεν έχει σημασία, επειδή όλες οι κρέμες είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα: αυγά με ζεστό γάλα, που ανακατεύονται μέχρι να πήξουν. Η κύρια διαφορά μεταξύ τους, είναι η προσθήκη ή όχι της βανίλιας – και το Κρέμα Αραβοσίτου, είναι υπέροχο με το Υ κεφαλαίο! Γεμάτο με τη μοναδική καπνιστή/ξυλώδη γλυκύτητα της Ινδονησιακής βανίλιας, το υγρό Κρέμα Αραβοσίτου τα έχει όλα. Μία ερώτηση μόνο: Σας αρέσει να τρώτε την κρέμα ή να την ατμίζετε; Χωρητικότητα Φιαλιδίου: 75ml
sort by